Неук Путін погано знає історію: підлі збройні агресії без оголошення війни завжди пожирають своїх отців - російський аналітик

Те, що зараз відбувається з РФ - це відповідальність кожного росіянина, хто хоч раз кричав "Крим наш" і закликав "утопити хунту в крові".

Ілюстрація:unso.in.ua

"Я помню, как радетели "русской весны" называли сбитые украинские борты "самолетопадом" и как зверино радовались, когда при этом гибли наши ребята. Вера в неизбежный реванш – это то, что поддерживало нас в те дни и позволяло хоть как-то их пережить. Вера не подвела." Про це пише на своїй сторінці у Facebook Konstantin Batozsky, зазначають Патріоти України.

И это не вопрос морали. Это вопрос действия законов истории: подлые, аморальные, вооруженные агрессии без объявления войны всегда пожирают своих отцов.

И если России для переосмысления всей своей ущербности и чудовищности нужен поток гробов из серии "в Афганистане в черном тюльпане", то так тому и быть.

Всё, что с вами сегодня происходит, дорогие мои москвичи, это ответственность каждого из вас, кто хоть на секунду кричал "Крым наш" и призывал "утопить "хунту" в крови". Человеческая история – это всегда гораздо больше про "обратки", чем про изначальные "хотелки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...