Невдоволений рішенням суддів росіянин побив віце-президента Союзу ММА

Віце-президент Союзу ММА Росії Радміра Габдулліна екстрено госпіталізували в Москві після конфлікту з бійцем Гаджимурадом Хірамагомедовим.

Фото:ТАСС

Хірамагомедов, який виступає у ваговій категорії до 77,1 кг, програв у Астані Георгію Кичигину роздільним рішенням суддів у бою за титул чемпіона Fight Nights. Між незадоволеним суддівським рішенням Хірамагомедовим і Габдуллиним стався конфлікт, під час якого віце-президент Союзу ММА Росії отримав травми, повідомляють Петріоти України.

"Стан зараз важкий, Радмір прилетів до Москви. Після перельоту стало гірше, у нього подвійний перелом щелепи і струс мозку. Сьогодні його екстрено госпіталізують", - сказала дружина Габдулліна.

Хірамагомедов - дворазовий чемпіон світу з ММА серед любителів, дворазовий чемпіон Росії і володар Суперкубка Росії. Професійний рекорд Хірамагомедова: п'ять перемог і дві поразки.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...