Невідомі у масках побили директора спиртзаводу на Вінниччині

У Калинівці невідомі напали на директора одного зі спиртових заводів Вінниччини у будинку, де він орендує квартиру, повідомляє Vlasno.info. Його вдарили битою по голові, відібрали особисті речі: сумку, у якій були банківські картки, документи, майже 10 тисяч гривень готівкою. Нападники були у масках, перед нападом пошкодили відеокамеру в під'їзді та електричну лампочку — потерпілий заходив у темний під'їзд. – Близько 19 години другого лютого він повертався додому зі своєю дружиною, на нього напали, відібрали сумку, – коментує фахівець відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Ірина Добровольська. – Зараз поліція розшукує двох підозрюваних у вчиненні розбою — саме за частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України і відкрили та розслідують провадження. Потерпілий є директором Овечацького спиртового заводу, що розташований у селі Дружне Калинівського району. За розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм, карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Джерело:

Опублікував: Vyacheslav Slavin
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...