Невловимий "шоколадний грабіжник": Київська поліція обіцяє вражаючу грошову винагороду за допомогу в затриманні злочинця (фото)

Чоловік грабує банки, які працюють без охорони.

Поліція обіцяе грошову винагороду за "шоколадного грабіжника". Фото rom-ua.com

Столичні правоохоронці розшукують серійного грабіжника банків, за інформацію, яка допоможе встановити і затримати підозрюваного, оголошено винагороду в розмірі 100 000 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, інформують Патріоти України з посиланням на Новости Україна.

"На рахунку зловмисника вже більше десятка пограбувань, які він здійснює з 2007 року. Чоловік вибирає банки, в яких немає охорони", - заявили в поліції.

Відзначається, що грабіжник жодного разу не застосовував зброю під час загроз. У кількох випадках чоловік називався клієнтом банку і вимагав відвести його в кабінет директора. Там він змушував відкривати сейф з грошима.

"Зазвичай після кожного такого злочину як" компенсацію "чоловік залишає шоколадки або цукерки. Це, так би мовити, його" фірмовий "почерк", - розповів співробітник столичного карного розшуку Сергій Руденко.

Аналізуючи поведінку підозрюваного, оперативники зробили висновок, що він діє завжди дуже спокійно і врівноважено.

Останній епізод пограбування стався в лютому в одному з комерційних банків на вулиці Васильківській. Опівдні чоловік зайшов до приміщення і, погрожуючи зброєю, змусив віддати йому гроші. Отримавши готівку, зловмисник спокійно пішов.

"Поліція вилучила записи з камер відеоспостереження. Вони зафіксували чоловіка у віці приблизно 50-55 років, в окулярах, в темному пальто", - відзначили в прес-службі.

Співробітники поліції проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення і затримання зловмисника.

Корисну для слідства інформацію можна повідомити за телефонами: 102 або (098) 868 18 88, або ж звернувшись до найближчого відділення поліції.

Поліція обіцяе грошову винагороду за "шоколадного грабіжника". Фото rom-ua.com

Поліція обіцяе грошову винагороду за "шоколадного грабіжника". Фото rom-ua.com

Поліція обіцяе грошову винагороду за "шоколадного грабіжника". Фото rom-ua.com

Поліція обіцяе грошову винагороду за "шоколадного грабіжника". Фото rom-ua.com


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...