"Ні, я знав, що вони його на*бнуть, але щоб уже через два місяці": Як мережа тішиться з приводу катастрофи Керченського мосту

У мережі викликала фурор новина про пошкодження Кримського моста у результаті зіткнення з краном.

Користувачі активно обговорюють НП, підкреслюючи, що окупанти, швидше за все, знехтували багатьма запобіжними заходами при його будівництві, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, російський журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці у Facebook написав: "Ні, я знав, що вони його на*бнуть, але щоб уже через два місяці - навіть для них зашвидко ...".

Українські користувачі підхопили цей вислів. "Камені з неба ще будуть!", "Хай хоча би зиму простоїть!", "Ось і перевірили міст на міцність!" - пишуть вони у коментарях.

Рано вранці в суботу, 8 вересня, в Керченській протоці сильний вітер зірвав з якоря плавучий кран, який знаходився на якірній стоянці на віддаленні від траси в зв'язку з випущеним раніше штормовим попередженням. Екіпаж крана намагався взяти судно під контроль і зупинити його рух, проте судно в результаті прибило до опори 227 автодорожньої частини мосту, на 154 км траси А-290 (це ділянка між островом Тузла і фарватером).

В цей час, згідно з даними порталу Windy, який відстежує зміни вітру в різних акваторіях, в Керченській протоці дув міцний східний вітер силою в 27-28 вузлів (14 м / с), що відповідає 7 балам за шкалою Бофорта. У відкритому морі при таких погодних умовах висота хвиль може досягати 4 м. В результаті стріла плавучого крана пошкодила освітлення, крім цього були погнуті кілька метрів бар'єрного огородження моста. На місці в даний час працюють фахівці експлуатаційної служби Кримського мосту, вони проводять діагностику конструкцій. О 8:30 буксиру вдалося підчепити кран і відтягнути його на безпечну відстань від мосту.

Одночасно з цим в акваторії Керченської затоки зазнав лиха інший буксир - «Шквал», на якому знаходився екіпаж з семи осіб. Всі вони встигли пересісти на рятувальний пліт, який дрейфував біля берегів окупованого Криму. Через деякий час всіх членів екіпажу підняли на борт моряки з суховантажу «Сарич», який проходив повз.

Пізніше стало відомо про призупинення роботи Керченської поромної переправи в зв'язку з погіршенням погодних умов і посиленням швидкості вітру до 20 м / с.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...