Няш-Мяш з "міроточащею іконою государя в руках" обов"язково виграє Євробачення: Прихильники одіозної Поклонської опублікували лист

Активісти опозиційного російського "Національного комітету +60" направили прем'єр-міністру Росії Дмитру Медведєву офіційний лист з пропозицією відправити на конкурс Євробачення 2017 до Києва екс-прокурора Криму, а нині депутата російської Держдуми.

Российские оппозиционеры пошутили насчет песенных перспектив "мироточицы"

Активисты оппозиционного российского "Национального комитета+60" направили премьер-министру России Дмитрию Медведеву официальное письмо с предложением отправить на конкурс Евровидение 2017 в Киев экс-прокурора Крыма, а ныне депутата российской Госдумы Наталью Поклонскую.

Письмо опубликовано в сети. По мнению его авторов, Няш-Мяш с "мироточащей иконой государя в руках" обязательно победит на европейском конкурсе талантов. "С богословской точки зрения, если происходит мироточение по Промыслу Божиему, то Господь ниспосылает людям особое знамение! Поскольку чудо произошло у здания прокуратуры, то очевидно, что Перст Божий ясно указал на Наталью Поклонскую! По нашему глубокому убеждению, именно она должна представлять Великую Россию в православном Киеве…", - говорится в письме.

В Русской православной церкви вполне серьезно хотят проверить, действительно ли "мироточил" бюст Николая II в прокурорской часовне в Севастополе, как о том заявила экс-"прокурор" Крыма, депутат Госдумы РФ Наталья Поклонская. Об этом представители синодального отдела РПЦ по взаимодействию со СМИ заявили в комментарии "Новой газете".

Джерело: НГ

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...