Ніхто не сміє ображати доньку президента Трампа - у США зняли з літака дебошира, який насмілився образити Іванку Трамп

Пасажира авіакомпанії JetBlue Airways зняли з рейсу за образу Іванки Трамп - доньки обраного президента США Дональда Трампа.

Іванка Трамп, донька президента США

Пасажира авіакомпанії JetBlue Airways зняли з рейсу за образу Іванки Трамп - доньки обраного президента США Дональда Трампа, повідомляє американський інтернет-портал TMZ, що спеціалізується на висвітленні життя зірок.

"Ваш батько руйнує країну. Чому вона летить нашим рейсом? Вона повинна літати на приватних літаках", - крикнув чоловік на адресу дочки Трампа.

Співробітники авіакомпанії вивели його з літака. В офіційному повідомленні JetBlue Airways підтверджується, що пасажир був видалений з рейсу для того, щоб уникнути конфлікту, проте, за даними TMZ, Іванка Трамп проігнорувала порушника порядку.

Інцидент стався в нью-йоркському аеропорту імені Джона Кеннеді.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...