Ніна Южаніна не засуджує виплату зарплати в конвертах

Сьогодні головне, щоб люди мали місце роботи

Голова комітету Ради з питань податкової і митної політики Ніна Южаніна не хоче засуджувати виплату зарплат у конвертах, тому що у кожному конкретному випадку треба розбиратись

Про це Южаніна заявила в інтерв'ю виданню "Деловая столица", повідомляють Патріоти України.

"Що стосується приватних роботодавців і підприємств, які продовжують видавати зарплати своїм працівникам "у конвертах", то я не хочу їх засуджувати", - заявила Южаніна.

За її словами, в кожному конкретному випадку потрібно розбиратися.

"Якби у нас була рентабельність хоча б на рівні 10% і більше, можна було б пред'являти претензії до таких структур. Зараз же потрібно піклуватися про те, щоб люди мали місце роботи і кошти, щоб утримувати свої сім'ї", - наголосила Южаніна.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...