Nissan Leaf і Tesla: Електромобілі які вибирають чиновники, - інфографіка

226 електромобілів було задекларровано українськими чиновниками.

Перші електромобілі з'явилися в гаражах чиновників 2015-го — 10 машин. 2016-го придбали 66 авто. 2017-го — 138 авто. Цього року придбали 8 "зелених" авто, пише Bihus.Info, повідомляють Патріоти України.

19% усіх власників — це представники органів місцевої влади. У власності суддів 13,7% авто. 11,5% працівників Державної фіскальної служби мають в автопарку електромобілі.

Найбільше автомобілів з електричними двигунами у Київській області — 29,6%. У трійці лідерів опинилися Одеська — 16,8% і Харківська області — 13,2%.

Більшість задекларованих авто — японський Nissan Leaf. Його купили 195 чиновників. 14 державних службовців мають машини американської компанії Tesla.

Автор: bihus.info

Найбільше "зелених" автомобілів має депутат Берегівської міської ради Закарпатської області Віктор Саєнков. У його гаражі - дві електричні Toyota RAV4 EV в електромотоцикл Zero DSR.

А рекордсменом за кількістю виявився депутат Берегівської міської ради Закарпатської області Віктор Саєнков. Він у 2017 році придбав дві електричних Toyota RAV4 EV і електромотоцикл Zero DSR. На другому місці - головний державний інспектор ГУ ДФС в Одеській області Василь Тарарака. В його декларації - Tesla Model S і Nissan Leaf 2014 р. в. А на родину головної спеціалістки Міністерства охорони здоров’я Наталії Носовської припадає відразу два Nissan Leaf.

Популярність електрокарів серед українських чиновників різко почала зростати впродовж останніх трьох років. Зокрема. у 2015 році у деклараціях з’явилося тільки 10 електромобілів, в 2016 - вже 66, а в 2017 - 138. У 2018 році, згідно з формами змін, на даний час держслужбовці придбали 8 “зелених” автівок.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...