Нова сфабрикована у РФ справа проти грузина - добровольця сил АТО

Підозрюваного у вбивстві на території РФ грузина Гію Церцвадзе, який раніше був добровольцем в рядах сил АТО, заарештував Солом'янський райсуд Києва. За словами адвоката, це, ймовірно, політичне переслідування.


Подозреваемого в убийстве на территории РФ грузина Гию Церцвадзе, который ранее был добровольцем в рядах сил АТО, арестовал Соломенский райсуд Киева.

Такое заявление опубликовала на своей странице в Facebook его адвокат Ксения Проконова.

В сообщении сказано, что по настоянию киевской прокуратуры суд принял решение временно арестовать Гию Церцвадзе на срок 40 суток до получения запроса России на выдачу подозреваемого.

Однако адвокат планирует подать апелляцию на это решение суда.

Проконова подчеркнула, что нардеп ВР Украины Вячеслав Константиновский готов поручится за Церцвадзе.

Она также акцентирует внимание на том, что дело в России сфабриковано против грузинского добровольца. По словам адвоката, это, вероятно, политическое преследование.

На данный момент Церцвадзе объявлен в международный розыск Интерпола.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...