Нова жертва ЧС-2018: Фанат з Перу в Саранську потрапив під автомобіль через ями на дорозі

Потерпілий відмовився від допомоги лікарів, самостійно покинувши місце аварії.

В Саранську збили фаната з Перу. Фото: Вечерний СаранскУ Саранську перед матчем Перу - Данія уболівальник з Південної Америки потрапив під машину, отримавши забій стегна, повідомляють Патріоти України.

Вболівальник з Перу переходив дорогу в недозволеному місці на одній з вулиць Саранська, в результаті чого він був збитий машиною. Водій не зміг уникнути зіткнення через погані дороги.

Співробітники швидкої допомоги діагностували перуанцеві забій стегна. Від допомоги лікарів потерпілий відмовився, самостійно покинувши місце аварії в супроводі співробітників поліції.

Нагадаємо, що гра між командами Данії та Перу відбудеться в Саранську 16 червня. Початок матчу заплановано на 19:00.

Джерело: Depo.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...