Нові подробиці вбивства посла: Ревнощі, подружня зрада, рокове кохання

Обгоріле тіло дипломата було знайдено 29 грудня у власній машині в Ріо-де-Жанейро.

У вбивстві грецького посла Кіріакоса Амірідіса в Ріо-де-Жанейро зізнався співробітник поліції, про це телеканалові Globo повідомили джерела в поліції. За даними каналу, на вбивство його штовхнула дружина дипломата, з якою у правоохоронця був роман.

Відомо й ім’я вбивці – це 29-річний Серхіо Морейра. Він убив посла в його будинку, який знаходиться в районі Нова-Ігаусу. Обгоріле тіло дипломата було знайдено 29 грудня у власній машині в Ріо-де-Жанейро.

За версією слідчих, Франсуза Амірідіс і Морейра спланували вбивство заздалегідь. Обидва зараз знаходяться під вартою, але поки невідомо, чи надали їм адвокатів.

Поліція і влада Ріо відмовилися коментувати інформацію Globo і хід розслідування. Також від коментарів відмовилося посольство Греції у Бразаліа.

Як повідомляла Politeka, Aмірідіса останній раз бачили в Нова-Ігуасу під час відпустки. Дружина посла звернулася до правоохоронців 28 грудня, так як чоловік не виходив на зв’язок з понеділка, 26 грудня.


Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...