Нові санкції проти Російської Федерації: Сбербанк не буде працювати в анексованому Криму

Російський Сбербанк боїться працювати в анексованому Криму через можливість потрапити під міжнародні санкції.

Фото: rivne1.tv.20 жовтня глава банку Герман Греф на лекції під час Всесвітнього фестивалю молоді та студентів у Сочі розповів, що Російський Сбербанк боїться працювати в анексованому Криму через можливість потрапити під міжнародні санкції, повідомляють Патріоти України із посиланням на "РИА Новости".

"Можете собі уявити, яка ціна питання для Сбербанку. Це питання всієї фінансової системи країни, конкурентоспроможності країни загалом. Тому спекулянти, які ці теми увесь час порушують, - це люди, які не розуміють, що стоїть на кону, або вони навмисно всю цю справу роздмухують. Немає такої схеми, яка дозволила б нам працювати, не потрапивши під весь пул санкцій, такої схеми, я не знаю... Таких схем немає. Якби такі схеми були, ми б обов'язково були там", - сказав Греф.

За його словами, у Сбербанку є один вибір - "отримати весь набір санкцій і приректи країну на це або вийти з Криму".

У 2014 році, за даними Центробанку Росії, на півостровіпрацював 31 російський банк. Відтоді їхня кількість постійно зменшується. Зараз їх залишається менше 10.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...