Новірічна терористична атака в Туреччині: У Стамбулі Санта-Клауси розстріляли людей в нічному клубі (фото, відео)

Два злочинці в костюмах Санта-Клаусів влаштували бійню в нічному клубі Reina в Стамбулі. Увірвавшись в заклад, вони відкрили вогонь по відвідувачах.

Як повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на очевидців, двоє невідомих в костюмах Санта-Клауса, озброєні гранатами і гладкоствольною рушницями, відкрили безладний вогонь в нічному клубі "Рейну". В результаті події є загиблі і поранені.
Пізніше стало відомо, що загинули щонайменше 35 людей і поранено близько 40 відвідувачів.
Губернатор Стамбула Васіп Шахін назвав терористичною атакою напад на нічний клуб "Рейну", в результаті якого, за його словами, загинули щонайменше 35 людей. За різними даними, поранено від 40 до 60. Нападників було від одного до трьох осіб.

Терористична атака в Стамбулі (скріншот відео одного з турецьких телеканалів)

За попередньою інформацією, терористи були озброєні АК-47 і гранатами. Прогриміло, як повідомлялося, не менше двох вибухів. У момент нападу в клубі перебувало до 800 чоловік. Багато в паніці стрибали в протоку Босфор. Зараз екстрені служби рятують постраждалих з води. Терористи залишаються в клубі. Поліція на броньованих машинах оточила заклад. Як передають журналісти агентства «Рейтерс» готується штурм.

Скріншот відео

В YouTube з'явилося відео, на якому зображено один із стрільців у нічному клубі Стамбула.



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...