Новоросія в Петербурзі: адепти "руцького міра" підстрелили поліцейського

Масову бійку влаштувала охорона, перехожі та поліція в Санкт-Петербурзі біля "музею" міфічної "Новоросії".

В ніч на 28 січня 2017 року співробітники поліції приїхали на виклик про постріли на вулиці Декабристів, пише російське видання "Фонтанка". Поліцейським вказали де засіли учасники бійки. Тоді ті почали штурм підвалу. Один із "музейників" вистрелив через двері з мисливської рушниці. Поранив картеччю співробітника поліції.

За даними видання, поліцейські штурмували так званий "музей Новоросії". Офіційно цей заклад називається інформаційно-культурний центр "Світ війни". Був відкритий в травні 2015 року. Власники є прихильниками бойовиків терористичних ДНР та ЛНР. Постійно допомагають їм на Донбасі. У повідомленні групи музею в соцмережі "ВКонтакте" наводять власну версію, О четвертій годині ранку один із сторожів вийшов в магазин за сигаретами.На вулиці у нього стався конфлікт з двома чоловіками. По рації сторож попередив колег, що його б'ють.

"Решта три людини з наших музейних хлопців оперативно прийшли на допомогу своєму товаришеві і прибувши на місце конфлікту один з наших хлопців дістав зареєстрований травматичний пістолет і зробив один постріл в повітря. Через чисельну переваги нападників вони стали відступати та закрилися зсередини і забарикадувалися. Коли двері зовні почали вибивати з криками "Відкрийте, поліція!" в це ніхто не повірив. Далі в приміщенні розпорошили газ, і один з наших зробив постріл із зареєстрованої рушниці в бік дверей щоб налякати їх", - описують подію прихильники терористів.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...