Нововведення Яценюка по продуктовій блокаді Криму - це повний ідіотизм, - Ліза Богуцька

Майдан 2013-14 років був натуральною революцією. Бо тільки внаслідок революції результатами її користуються повні ідіоти і сволочі, вважає блогер.

Ілюстрація:solydarnist.org

"Очень старалась промолчать про Сенины нововведения о продуктовой блокаде Крыма, но мне в личку приходит столько сообщений, где уже без прикрытия проклинают этого чекнутого премьера, что просто обязана написать о своем к нему отношении." Про це пише у своєму Facebook відомий кримський блогер Ліза Богуцька, передають Патріоти України.

Арсений Яценюк. Я считаю тебя ПОЛНЫМ придурком и коррупционером номер один в стране.

Сочинить докУмент о грузоперевозках, из-за которого теперь не пускают в Украину автомобили украинской регистрации- это ИДИОТИЗМ!

Сочинить второй докУмент, в котором в качестве продуктовой блокады разрешить единоразово провозить продукты в Крым на сумму 10 000 грн - это полный ИДИОТИЗМ!

Сочинить третий, в котором гуманитарная помощь может проходить в Крым не учитывая блокаду - это полнейший ИДИОТИЗМ!

Я долго воздерживалась от прямых обвинений кролика. Но теперь хочу открыто и честно признаться.

Майдан 2013-14 годов был натуральной революцией. Ибо только в следствие революции результатами ее пользуются полные идиоты и сволочи.

Может кто-то до сих пор считает, что наш премьер - это лучший Столыпин всех времен и народов, но мое личное мнение - что это зарвавшийся вор и негодяй.

Кому не нравится - можете отфрендиться или отписаться. Извиняться не намерена никак: ни шепотом, ни прилюдно. Я выразила сейчас не только свою точку зрения.

И чем скорее все в стране поймут, кто такой яценюк, тем быстрее мы и от авакова избавимся!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...