Нововведення від Facebook: Нас чекає платний доступ до груп

В соцмережі зазначили, що це дозволить компенсувати грошима роботу адміністраторів спільнот.

Facebook впроваджує плату за доступ до груп. Фото: ПрямийГрупи зможуть встановлювати фіксовану плату за доступ від 4,99 до 29,99 доларів за місяць, повідомляють Патріоти України.

Першими передплату запустять у кількох групах для батьків, кулінарних спільнотах та групи про прибирання будинку. Зазначається, що адміністратори безкоштовних груп зможуть пропонувати платні послуги своїм підписникам.

У Facebook зазначили, що нова функція дозволить власникам груп, які вкладають багато сил та часу на роботу з контентом, напряму заробляти з цього гроші. Як повідомлялося раніше, Facebook відкриватиме очі на фотографіях користувачів.

Джерело: Інформатор
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...