Новозеландський острів став ареною незвичайного природного явища (відео)

Ціле поле накрилі величезні павучі тенета.

Фото: infokava.com

Причиною послугували тривалі потужні дощі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

30-метрове полотно павутини на полі поблизу затоки Пленті виявили місцеві жителі, які привезли сюди дітей для занять спортом. Про активність їм довелося забути: ноги загрузли в павутині, а потім, придивившись, люди побачили в ній сотні чорних павуків.

За словами австралійського арахнолога Кора Вінка (Cor Vink), причиною нашестя павуків стали нещодавні зливи, що викликали повінь. Павуки мають високу здатність до виживання: у момент небезпеки вони встигають випустити нитки павутини, створюючи своєрідний парашут, а потім вітер відносить їх у більш комфортне місце.

Так і вчинили павуки в Новій Зеландії. І оскільки від повені довелося рятуватися величезній колонії, вітер одночасно підхопив тисячі особин, опустивши їх потім на обмежену ділянку.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...