Новий фейк недореспублік про українську владу: "Викрали 40 жінок!"

Надумані факти про СБУ омбудсмен так званої "ДНР" навіть хоче обговорювати у Мінську.

Чиновниця так званої "ДНР" заявила, що Служба безпеки України викрала близько 40 мешканок Донбасу, звинувачення проти яких були сфабриковані. Такий фейк був озвучений представницею "ДНР" Дариною Морозовою. Її слова наводять "РІА Новини", передають Патріоти України.

"Співробітники Служби безпеки України почали викрадати жінок Донбасу, які не мають жодного відношення до конфлікту на території Донбасу..." - заявила вона.

Дарина Морозова"Хочу відзначити, що на запити рідних і близьких спецслужби України не відповідають, поки не отримують зізнання затриманих. Наразі співробітниками СБУ утримується близько 40 жінок за звинуваченнями у скоєнні неіснуючих злочинів", - сказала Морозова.

Вона також заявила, що всі зізнання від жінок були отримані незаконними методами шляхом фізичного впливу.

"З кожним разом звинувачення, що пред'являються затриманим з боку України, стають все абсурднішими. Це питання в обов'язковому порядку буде обговорюватися на порядку денному чергового засідання гуманітарної підгрупи в Мінську", - додала Морозова.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...