Новий представник США в ООН: “Крим - це частина України. Наші санкції діятимуть, доки РФ не поверне контроль над півостровом Україні”

"Сполучені Штати стоять разом з народом України, який понад три роки страждає від окупації та військової інтервенції Росії" - новий постпред США при ООН Ніккі Хейлі

Новий постпред США при ООН Ніккі Хейлі під час свого першого виступу заявила, що антиросійські санкції мають залишатися чинними, поки Москва не поверне Україні контроль над анексованим Кримом.

Про це у Фейсбуці написав прес-секретар голови держави Святослав Цеголко, цитуючи виступ Хейлі.

Він зазначив: “Сполучені Штати стоять разом з народом України, який понад три роки страждає від окупації та військової інтервенції Росії”.

Сильний виступ нового постійного представника США при ООН Ніккі Гейлі в Раді Безпеки ООН.

“США продовжують засуджувати та закликають негайно припинити російську окупацію Криму. Крим є частиною України. Наші санкції, пов’язані з Кримом, діятимуть, поки Росія не поверне контроль над півостровом Україні”.

Вона також заявила, що чіткий шлях для врегулювання ситуації на Донбасі – це повна імплементація Мінських домовленостей. “США продовжують підтримувати ці домовленості”.


Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...