Бізнесмени з РФ, які здійснюють поставки охолоджених курячих тушок, реалізують їх за демпінговою ціною - 89 руб. за 1 кг. У той же час собівартість охолоджених курячих тушок місцевих виробників (з Шахтарська і Розовський птахофабрики) становить 95 руб. за 1 кг, інформують Патріоти України з посиланням на ИС.
Таким чином, місцеві виробники курячого м'яса не можуть конкурувати з імпортом, що призведе до скорочення виробництва і робочих місць в «ДНР».
Очевидно, що підтримання російським командуванням потрібного йому темпу наступу одразу на кількох операційних напрямках почало викликати у нього, скажімо так, певні труднощі. . 1. Найбільш красномовний приклад – дії угруповання військ (УВ) противника ...
У ракеті "Трембіта" використовуються технології часів Другої світової війни. Імпульсний реактивний двигун зараз практично не застосовується в авіації через певні обмеження, які має. Одне з них – це дуже інтенсивний звук під час роботи. В етері телемара...