Ну як же без нього: Аваков знайшов собі важливу справу за кордоном (відео)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков поїхав до Південної Кореї у той час, поки там проходять Зимові Олімпійські Ігри і в той самий час, коли проводилося затримання Саакашвілі.

Скріншот з відео/ Арсен Аваков, Facebook

Арсен Аваков був у Сеулі, поки в Києві затримували Міхеіла Саакашвілі. Це випливає з його поста у Facebook, повідомляють Патріоти України: 14 лютого Аваков написав, що за два дні до цього українська делегація проводила "останні зустрічі в Сеулі".

"Під час короткого візиту до Сеула, делегації МВС вдалося обговорити низку ключових питань співпраці", – повідомив міністр.

"На зустрічі з міністром МВС, генеральним комісаром поліції, головою ради при президенті – ми зробили свою роботу для завершення переговорів щодо пакету взаємного визнання особистих документів громадян, водійських прав та безвізового режиму для громадян України", – заявив Аваков.

За його словами, Південна Корея зацікавлена у співпраці з Україною, у тому числі, в промислово-технічній сфері, космічних програмах, інфраструктурних та с/г проектах.

"Ще позавчора ми проводили останні зустрічі в Сеулі, а вже сьогодні разом із МЗС провели координаційну нараду служб з імплементації досягнутих домовленостей", – повідомив Аваков 14 лютого.

"МЗС і МВС України вже підготували інтенсивну покрокову програму дій. У короткий термін зробимо все, щоб кожен із вас, хто читає ці рядки, мав можливість сам в цьому переконатися якомога швидше – скориставшись безвізом із Південною Кореєю для цілей бізнесу чи подорожей", – заявив він.

Як відомо, з 9 до 25 лютого у Пхьончхані у Південній Кореї проходять Зимові Олімпійські Ігри-2018.

Лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі, якого затримали в Києві і видворили до Польщі 12 лютого, заявляв, що цього разу його затримували "люди Авакова", поки сам міністр поїхав на Олімпіаду до Південної Кореї.

Саакашвілі заявив, що в Києві він рухався майже без охорони, бо його охорону депортували. Він також сказав, що його видворення – результат змови президента Петра Порошенка з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

"Перший раз мене захоплювала лише Державна охорона – кілька днів тому, а тепер це робили люди Авакова", – заявив опальний політик і додав, що сам голова МВС поїхав з України на цей час.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...