"О, мама, Украину ждет крах... Это должно случиться уже на будущей неделе, мама! Когда настанет крах?", - журналіст про глухий кут російської пропаганди

По цій "пісні" дуже вдарило отримання Україною безвізового режиму з ЄС. Пропагандистам тепер доводиться не пророкувати крах, а "підчищати хвости"
Кисельову все важче доводиться? Фото: Facenews.ua.

Російський журналіст Андрій Архангельський заявив, що пропагандисти РФ вже давно чекають провалу в Україні, створюючи навіть спеціальні програми з красномовними назвами. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Пропагандистская машина давно уже исполняет эту песню - "Украину ждет крах", там все на волоске, в смысле государственности. На "Вестях ФМ", кстати, самое зверское изобилие, там есть целые программы "Киевский тупик" и пятничная встреча Куликова с Р. Ищенко, которая напоминает блюз: Украину ждет крах,

О, мама, Украину ждет крах...

Это должно случиться уже на будущей неделе, мама,

Когда настанет крах", - зазначив Архангельський.

За його словами, по цій "пісні" дуже вдарило отримання Україною безвізового режиму з ЄС. Так, пропагандистам тепер доводиться не пророкувати крах, а "підчищати хвости" - тобто попереджати і нейтралізовувати якісь зовнішньополітичні успіхи України.

Як приклад журналіст навів висміювання зустрічі Порошенко і Трампа в одній з російських програм. "У Соловьева это все утром носило именно истерический характер, и объектом шуток было то, что у Порошенко с Трампом будет не "встреча", а Трамп всего лишь "заглянет на минутку к Пенсу". Они гоготали по этому поводу с экспертом Багдасаровым минут пятнадцать. Последний говорил, что мол, в СССР с Украиной так бы никто не посмел обходиться... Кривляньям не было числа - Соловьев ведь себя считает крупным артистом", - розповів журналіст.

Він підкреслив, що міфи російських пропагандистів не мають під собою підстави, а тільки спотворюють реальні події. Про це свідчить і все більш розкута мова ведучих, і поспішне перекручування фактів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...