О це так: "Подругу Путіна", ультра-праву націоналістку Франції, Ле Пен помітили в штабі Трампа (фото)

Лідер французьких ультраправих і кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен була помічена в Трамп-Тауер у четвер, 12 січня, де може відбутися зустріч з новообраним президентом США Дональдом Трампом.

Про це повідомляє Reuters. Ле Пен відмовилася говорити про те, чи була вона в Трамп-Тауер для того, щоб зустрітися з Трампом. "Ле Пен помітили на зустрічі разом з трьома невідомими чоловіками в будівлі", - повідомляє агентство, зазначивши, що вона відмовилася сказати про причину свого візиту. Фото перебування Ле Пен в Трамп-Тауер опублікував журналіст Сем Левін на своїй сторінці в Twitter. Як ми повідомляли раніше, лідер французької праворадикальної партії «Народний фронт» Марін Ле Пен заявила, що не вважає анексію Криму Росією незаконною.

У свою чергу МЗС України висловило обурення у зв'язку з тим, що одна з можливих кандидатів у президенти Франції Марін Ле Пен дозволила собі заяви на підтримку тимчасової окупації і спроби анексії Росією Криму і Севастополя. Після цього у Службі безпеки України не виключили введення заборони Ле Пен на в'їзд в Україну за її заяву стосовно Криму і заявили, що направили в МЗС лист для узгодження заборони на в'їзд. Напередодні Ле Пен звернулася до закордонних фінансових інститутів, у тому числі і до російських банків, за фінансуванням своєї передвиборної кампанії. Періодично в ЗМІ з'являється інформація про фінансування партії Ле Пен з Москви.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...