Обережно, фальсифікат! За фактом виробництва фальсифікованого масла закрито ряд підприємств

Державна служба України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів провела перевірки на молокопереробних заводах, як наслідок закрито п’ять із них.

У Полтавській та Івано-Франківської області пройшли перевірки на молокопереробних підприємствах. Їх проводили представники Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів. За результатами перевірки було підтверджено факт виробництва фальсифікованого масла в деяких цехах. Також відомство опублікувало у вільному доступі список з п'яти підприємств, які закрилися після перевірки, повідомляють Патріоти України.

Припинили функціонувати ТОВ «Техмолпром», ТОВ «Гадячсир», ТОВ «Лозинський молочний завод», ТОВ «ПОЛТАВАМОЛПРОД» (с. Шишаки Полтавської обл.) та ПВП «Молокозавод-Карпати» (Рожнятів Івано-Франківської обл.). У Державній службі України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів повідомили, що виробник білоруського масла, маркування якого вказує адресу смт. Жітянка Івано-Франківської області, відсутня в реєстрі операторів ринку. "Відповідно, масло вершкове, що реалізовується в даний час в торгових мережах на території України під маркою зазначених підприємств, фальсифіковане", - пояснюють у відомстві.

Опублікував: Тетяна Ісічук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...