Обережно, гриби!: На Луганщині від отруєння помер 8-річний хлопчик

Малюка до реанімації доправили з матір’ю та старшим братом.

Ілюстрація. Фото: mycoweb.narodСьогодні, 14 червня, у Луганській області від отруєння грибами померла дитина, це вже другий летальний випадок за дві доби, повідомляють Патріоти України.

За даними речниці обласного управління поліції Луганщини Тетяни Погукай, три дні тому хлопчик з 15-річним братом та матір’ю були госпіталізовані.

Вчора із симптомами отруєння грибами госпіталізували 50-річного чоловіка з Новотошківки. Він у важкому стані. "Поліція закликає відмовитися від збирання та вживання в їжу грибів, походження та вид яких у вас викликає найменші сумніви. У випадку слабкості, запаморочення, нудоти негайно звертайтесь за медичною допомогою. Миттєва реакція на погіршення здоров’я може врятувати ваше життя та життя ваших близьких",- йдеться у повідомленні поліції.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...