Обережно, тварини! На Полтавщині авто зіткнулося з лісовим жителем, є жертви

Внаслідок ДТП загинула жінка-пасажирка авто.

 Авто після зіткнення з лосем. Фото: НПУУ Полтавській області автомобіль Рено Логан зіткнувся з лосем, загинула жінка-пасажирка авто, повідомляють Патріоти України. Таку інформацію оприлюднила прес-служба поліції області.

"Близько 23 години, поблизу села Вікторія Пирятинського району, на автомобільній дорозі Київ - Харків 62-річний водій легковика Рено зіткнувся з лосем, який перебігав дорогу", - уточнюється в повідомленні.

Внаслідок зіткнення жінка 1955 року народження, яка перебувала на пасажирському сидінні, отримала несумісні з життям травми і померла на місці. Водій також постраждав, його госпіталізували. Про те, чи вижив сам лось, не повідомляють.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...