Об'єднання сепаратистів: Італійська "Ліга Півночі" буде співпрацювати з російською "Єдиною Росією"

6 березня італійська право-популістська партія "Ліга півночі" та керівна російська партія "Єдина Росія" підписали угоду про співпрацю для сприяння економічному та культурному ровитку.

 Італійська "Ліга Півночі" буде співпрацювати з російською "Єдиною Росією". Фото www.gazetaukrainska.comПро це повідомляють Патріоти України з посиланням на російський сайт Sputnik.

"Угода про співробітництво між італійської партією "Ліга Півночі" та "Єдиною Росією" буде сприяти економічному та культурному співробітництву та зміцнення діалогу з питань безпеки та міграції", - цитує Sputnik слова заступника секретаря генради "Єдиної Росії" Сергія Желєзняка.

Повідомляється, що угода була підписана федеральним секретарем Маттео Сальвіні, який приїхав до Москви з одноденним візитом, та Желєзняком.

"Єдина Росія" готова підписати договір про співпрацю з італійської сторони.

Крім того, за словами Железняка, "Єдина Росія" готова підписати договір про співпрацю ще з однією італійською партією.

"Ми готові підписати угоди з усіма італійськими партіями. Ми знайомі з партією "П'яти зірок" та ведемо активний діалог з її представниками, але підписання угоди про співпрацю між нами буде можливо тільки після того, як ця партія буде готова до цього, а ми готові", - сказав він.

Нагадаємо, італійська право-популістська сепаратистська націоналістично-консервативна партія Ліга Півночі виступає за надання провінціям П'ємонт, Венето та Ломбардія незалежності, тобто створення нової держави із столицею в Мілані.

У нинішньому скликанні нижньої палати парламенту вона має 19 місць з 630.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...