​Оборона, торгівля, боротьба з корупцією, інвестиції, судовий фронт з Росією: Є зрушення по декількох важливих напрямках, - Пономарь

Кожна з зазначених нижче справ обіцяє чималі дивіденди в перспективі від року до п’яти-десяти.

Патріоти України пропонують допис відомого українського політолога Олега Пономаря. Далі мовою оригіналу.

Доброе воскресное утро, друзья.

Есть несколько не совсем новых новостей, но нам нужно их положить на бумагу для истории все равно.

Итак.

- Мега важная новость, которую вы уже все знаете и которую я анонсировал с месяц назад:

В Украине были успешно проведены испытания новейшей тактической ракеты «Ольха», которая разработана концерном «Южмаш».

- Важно:

Советником государственного концерна Укроборонпром по вопросам долгосрочного развития стал Энтони Тетер, который в 2001-2009 годах возглавлял Агентство передовых оборонных исследовательских проектов США DARPA.

Госгеонедра Украины привлекли компанию из США для введения полного электронного учета украинских недр.

- Япония предложила свою помощь по ремонту украинских дорог и мостов. Также рассматривается возможность участия японского капитала в реконструкции портовой инфраструктуры.

- Очень важно:

«Ощадбанк» подал иск в Международный арбитраж против России на сумму более одного миллиарда долларов за потерянные крымские активы.

Желаю всем хорошего выходного дня, приятного и качественного общения с любимыми и близкими. Ну и - смачноі кави на сніданок та борщу на обід.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...