"Внук Штирлица": Очередной фейк про корни Трампа от кремлевской пропаганды

Старший лейтенант Советской Армии Ольга Орлиф - бабушка югославки Мелании Трамп

Вот это фото начало бродить по просторам интернета. Ноги растут понятно откуда. Потуги рашенпропаганды смехотворны! На самом деле это американская актриса Джанет Ли и "призвал" ее в СА режиссеры Джозеф фон Штернберг и Джулс Фёртмен, сняв в 1957 году фильм "Пилот реактивного самолета" ("Jet Pilot").

Опубликовал: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вогонь охопив п'ять тисяч квадратних метрів: У Росії в морському порту спалахнула масштабна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 20:30

У ніч проти четверга, 9 травня, за місцевим часом на Далекому Сході РФ у морському торговельному порту Петропавловська-Камчатського спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляють російські Telegram-канали з посиланням на місцеве управління МНС РФ, пе...

"Посіпаки є посіпаками": "Слуги" в Київраді відмовилися голосувати за присвоєння Залужному та Ліні Костенко звання почесного громадянина Києва (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:55

Депутати від президентської фракції "Слуга народу" в Київраді відмовилися голосувати за надання звання "Почесний громадянин Києва" колишньому Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та поетесі Ліні Костенко. Під час голосування вся фракція у повному с...