Очільники Євросоюзу вже кличуть Трампа на саміт ЄС - США

Голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер та президент Європейської Ради Дональд Туск офіційно привітали Дональда Трампа з перемогою на виборах

Таким чином вони оприлюднили офіційний лист-звернення до нового президента, який розмістили на сайті Європейської Ради.

У документі зазначається, що США та Євросоюз роками співпрацюють для того, аби зберігати мир та демократію у світі.

"Тільки тісна співпраця між ЄС і США можуть змінити ситуацію при роботі з безпрецедентними викликами, такими як тероризм з боку "Ісламської держави", загрозами щодо суверенітету і територіальної цілісності України, зміною клімату та міграційними викликами", - наголошується у заяві.

Також у ЄС висловили сподівання, що Америка буде продовжувати вкладати кошти в свої партнерські відносини з друзями і союзниками, щоб допомогти зробити світову спільноту більш захищеною та процвітаючою.

"Ми хотіли б скористатися цією можливістю, щоб запросити Вас відвідати Європу для саміту ЄС - США в найближчий зручний для Вас час. Ця розмова дозволила б нам намітити курс наших відносин протягом наступних чотирьох років", - підсумували у зверненні.

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...