Очищення Церкви: СБУ нарешті почала обшуки "проновинского крылышка" УПЦ МП

"Трясуть" журналістів скандального сайту СПЖ. У кулуарах пліткують, що "зелене світло" дав особисто Онуфрій, аби поквитатись з Новинським за провальну хресну ходу і не тільки.

"Выглядит, что СБУ в церковном вопросе слезла с печки.
Для неофитов: СПЖ - это что-то вроде телеканала Россия, только для церковной темы. Исключительно последовательные демиурги ненависти. Учредители - система фирм прокладок с Донецкими корнями, но я думаю, что Новинский (Новинский - пишем, Кремль - в уме)", - пише журналістка Ярослава Міщенко, активістка руху за Єдину Помісну Церкву, коментуючи наступну новину:

"Служба Безопасности Украины заинтересовалась деятельностью анонимного "Союза православных журналистов" (СПЖ). 25 января к одному из журналистов сайта СПЖ пришли следователи СБУ и предъявили постановление на обыск, сообщает Uoj.org.ua.

"Обыск провели у одного из самых активных корреспондентов СПЖ, чьи материалы по захвату храмов в Западной Украине (например, репортажи о притеснениях общины УПЦ в селе Птичья) известны не только в нашей стране, но и вызвали резонанс за рубежом", - пишет сайт СПЖ, не называя имени "потерпевшего".

"У журналиста СПЖ изъяли все электронные носители информации и две рукописные записные книжки с контактными телефонами", - отмечает СПЖ, заявляя, что "следит за развитием событий и если выяснится, что этот инцидент – попытка давления власти на СМИ, обратится за помощью в международные правозащитные организации".

В подготовленном (и тоже анонимном) обращении к властям Украины и представителям международной общественности СПЖ обращает внимание "на то, что в Украине продолжаются вопиющие нарушения прав человека в сфере свободы слова, совести и вероисповедания", - йдеться в статті.

Сподіватимемося, що СБУ нічого не приховує, і це не проплачена тим самим Новинським чи Малофєєвим піар-акція, аби довести Європі та світу "утиски проросійських активістів УПЦ в Україні".

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...