Одеса як "піратська гавань": СБУ знайшла на місцевому авіаремонтному заводі викрадений в Африці літак

Під час обшуків на Одеському авіаремонтному заводі було виявлено викрадений в Анголі літак.

Літак. Фото: https://gazeta.ua

Він прибув до Одеси на ремонт ще у 2010 році, після чого було здійснений капітальний ремонт, проте до Анголи відправили зовсім інший літак. Про це повідомив Костянтин Цховребашвілі у Facebook, передають Патріоти України.

"Мова йде про літак, який прибув для ремонту з Анголи. Іншими словами, здійснили підміну - після ремонту за межі України відправили інший літак. Необхідні документи знайдені, слідча група здійснює першочергові дії", - уточнив Цховребашвілі.

Поліція стверджує що на підприємстві діяли тіньові схеми виведення коштів з рахунків підприємства. Співробітники СБУ і прокуратури вже провели виїмку певних документів під час слідчих дій в службових кабінетах, ангарах і на території підприємства.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...