"Одеса" привернула увагу руферів: Екстремали заночували в найдорожчому номері покинутого готелю (фото)

З будівлі відкривається прекрасний вид на місто, а в номерах досі стоять меблі та алкоголь залишився в міні-барах.

Покинутий готель "Одеса". Фото: Євгеній Лата

Одеські руфери забралися в готель "Одеса" на морському вокзалі, який не працює вже сім років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua. Екстремали влаштували ночівлю у президентському люксі.

Готель "Одеса" був відкритий 2001 року. Через 10 років його закрили. Проте готель привертає увагу не тільки туристів, але й шанувальників екстриму.

"Височенний покинутий готель досі зберігає меблі в кімнатах і алкоголь у міні-барах, - розповів один з руферів Євген Лата. - Звідси відкривається прекрасний краєвид Одеси".

Учасники "експедиції" заночували у президентському люксі з інтер'єром 90-х років. Номер коштував 1800 грн. за добу.

Порт кілька разів намагався залучити інвестора для відновлення роботи готелю, але невдало. 2015 року з'явився проект реставрації готелю за 14 млн грн, але роботи так і не розпочались.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...