
Британські вчені дійшли до висновку, що вживання одного яйця на день знизить ризик серцево-судинних захворювань, повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC.
Участь у дослідженні взяли приблизно 500 тис. осіб. За словами вчених, в яйцях міститься багато корисних речовин. Вони багаті на білок, вітаміни A, D, B і B12, а також лютеїн і зеаксантин.
Крім того, медики відмовилися від власної рекомендації щодо вживання не більше трьох яєць на тиждень, адже самі яйця не впливають на рівень холестерину.
Оскільки на холестерин впливають насичені жири, важливо правильно готувати яйця. Дієтологи не рекомендують смажити їх, оскільки це збільшує жирність продукту.
20 грудня в церковному календарі (2 січня за старим стилем) - день пам'яті святого Ігнатія Антіохійського, якого прозвали Богоносцем. Припускають, що цей угодник Божий народився в Антіохії в I столітті н.е., за походженням був сирійцем і учнем Іоанна ...
Усередині 1980-х київська кондитерська фабрика імені Карла Маркса (теперішній Roshen) отримала від радянського керівництва амбітне завдання. - Створити подарункові цукерки, які стануть гастрономічним обличчям столиці УРСР на рівні з уже легендарним тод...