Офіс нардепа у Києві облили фарбою і розмалювали вульгарними написами (фото)

Невідомі облили фарбою та розмалювали вхід до приймальні позафракційного нардепа Віктора Чумака.

За інформацією Чумака, стіни розмалювали вночіВіктор Чумак вважає, що стіни його офісу в Києві зіпсували провокатори. Він заявив, що "генералам не личить звертати увагу на лайно на чоботях", повідомляють Патріоти України з посиланням на Поліцію Києва.

За фактом події відкрито провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує обмеження волі до п'яти років. Його шукають.

Правоохоронці не уточнили, майно якого нардепа постраждало.

"Українська правда" пише, що йдеться про розташований на вулиці Попудренка, 18а офіс позафракційного нардепа Віктора Чумака.

Парламентарій у Facebook припустив, що йдеться про провокацію.

"Провокаторам потрібно, щоб на них звертали увагу. Ми цього не робимо – генералам не пристало звертати увагу на лайно на чоботях. Тоді вони перетворюються в блазнів. У п'ятницю один блазень скакав за мною, як жабеня по Верховній Раді, вчора два блазні бігали за моїм сином... А вночі хтось просто познущався над стінами будинку моєї приймальні. Я добряче комусь по мозолях товчуся", – написав Чумак.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...