Ой бедный я бедный - Янукович запевняє що втік у одних підштаниках

Екс-президент України Віктор Янукович заявив, що вивозив з України у 2014 році виключно ручну поклажу.

Янукович запевняє що втік у одних підштаникахПро це він заявив під час прес-конференції у п'ятницю, відповідаючи на питання, скільки грошей він вивіз з України.

"Що стосується будь-яких грошей, якихось казкових про які писали, на сьогоднішній день в жодному банку не знайдено і центу моїх грошей. У мене не було і немає ніяких рахунків", - сказав він.

"Я з України нічого не вивозив, окрім особистих речей, які були ручною поклажею. І сьогодні всі ці розслідування, які були протягом трьох років, показали, що насправді як і майдан, який виник на брехні, на фальсифікаціях, були підготовленою пропагандою", - сказав він.

Як відомо, 18 червня набув чинності закон про позбавлення Віктора Януковича звання президента України.

Верховна Рада проголосувала за нього 4 лютого, а 9 лютого документ направили на підпис президенту.

Янукович втік із України 21-22 лютого 2014 року, після розстрілів на Майдані, який виступав проти нього і проти відмови від курсу на євроінтеграцію.

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....