"Ох як же не хоче йти Сбєрбанк Росії з українського ринку", - журналіст про удаваний продаж

Весь російський бізнес не цінував мирні та дружні відносини з Україною і мовчки дивився як Москва віднімала Крим та Донбас. Як залила наші терени кров'ю. Тепер час розплачуватись за це.

Антон Павлушко впевнений, що продаж українських активів «Сбербанка» латиському Norvik Banka – це лише операція прикриття. Патріоти України пропонують ознайомитись з міркуваннями автора.

Ох як же не хоче йти Сбєрбанк Росії з українського ринку - вже і схему намалювали, знайшли якогось британця Григорія Гусельникова, що володіє латиським Norvik Banka. І будуть вони разом з ще одним іноземцем Гуцерієвим міняти акції Сбєрбанка Україна на акції "Вятка Банк"...

А все дуже просто. Бодай якимось чином, але росіяни хочуть залишитись на українському ринку, адже це потенційні 40+ мільйонів клієнтів в європейській країні. Для вдалого заходу в будь-яку іншу велику європейську країну треба буде витратити мільярди євро, а отримані прибутки не будуть такими захмарними як можна собі заробляти на теренах колишнього СРСР. А також це важели впливу на українську економіку і країну загалом.

Отже, Сбєрбанк буде намагатись хоч під виглядом банку з Вятки, хоч ще якось, але все ж залишитись на українському ринку.

Вихід для української влади - лагідно викидати росіян з українського ринку і не тільки банківського. Весь російський бізнес не цінував мирні та дружні відносини з Україною і мовчки дивився на Крим та Донбас. Тепер час розплачуватись за це.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...