"Окопуються і будують позиції": "Сіра" зона в АТО під загрозою її взяття ворогом (відео)

Терористи пробують «віджати» нульову територію між ними та нами.

Скріншот з відео

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео Військового телебачення України з You Tube.

«Працюють «Утьосом», ПК, буває відпрацьовують СПГ. Зараз намагаються закопатися, пробують «віджати» нульову територію між ними та нами», - говорить військовослужбовець Сергій, який щодня стримує окупантів.

Як розповідають українські воїни, терористи обрали хитру тактику, коли спочатку працює ПКМ, а потім під його прикриттям починає працювати снайпер.

Зараз часто на територію поблизу Старогнатівки спускаються тумани. Цим користується ворог і підходить майже впритул до українських позицій – на 100 метрів. Через це майже кожну ніч по декілька боєзіткнень. Українські захисники впевнено дають відсіч нападнику, на яку він заслуговує.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...