Окупований Донбас: існування стає нестерпним

Масове закриття підприємств, відсутність нормальної роботи, можливості заробити бодай на хліб знову змушують мешканців окупованих районів Донеччини виїжджати до підконтрольної частини України.

Життя в окупованій бойовиками зоні Донбасу стає чимдалі нестерпнішим. Чергове підтвердження тому - запис керівника добродійного фонду "Світ і Ко" Мирослава Гая на його сторінці в Facebook - наводять "Патріоти Украни".

"Телефонувала знайома з Донецька. Свого часу вона не виїхала через хворобу мами. Працювала на великому заводі. Якось виживали. Все. Зважилися все кинути і виїхати. Просили допомогти з квитками. Життя там стало нестерпним. Масові звільнення з підприємств. Зарплат немає. Погано настільки, що навіть незважаючи на хвору і стареньку маму, все одно їдуть. Що ж, допомагатимемо. А довідався про цю історію завдяки тому, що син їхній у добробаті був. Поранило його, лежав у госпіталі. Зараз намагається життя налагодити. Ось така ось штука. Проклята війна і проклята РФ", — пише Мирослав.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...