Олег Пономар про дві дуже важливі події, котрі вплинуть на подальшу долю України

Екс- Генсек НАТО призначений радником нашого Президента. Це дуже сильне і важливе рішення і дуже символічне, вважає оглядач.

Олег Пономар. Фото:focus.ua

"Доброе воскресное утро, друзья. Немного новостей и комментариев." - так розпочинає свій традиційний огляд останніх подій у своєму Fаcebook політичний оглядач Олег Пономар, інформують Патріоти України, продовжуючи:

- Все уже, конечно, знают новость о том, что экс- Генсек НАТО назначен советником нашего Президента. Это очень сильное и важное решение и очень символичное. Символичное потому, что подтверждает прямо и открыто курс Украины в НАТО. Я давно пишу, что альтернативы этому нет и это произойдет намного раньше, чем многие могут себе представить.

А Расмуссен всегда был за Украину в НАТО и он точно не консерва) Ибо имел доступ (и частично имеет) к самым секретным секретам мирового Правительства или Запада, если хотите.

- Как мы с вами и предполагали, наша Пани Наталка получила новую должность, на которой она сможет приносить пользу Украине. Так пани Яресько будет главой наблюдательного совета открывшегося на этой неделе в Украине влиятельнейшого Аспен Института.

Наши конгратуляции.

- Союзников щемят)

Евросоюз вводит новые санкции против Северной Кореи в области торговли, финансовых услуг, инвестиций и транспорта.

- Союзников перекупают)

Завершены переговоры о допуске иранских нефтяных танкеров в порты Европы. Начинаются поставки.

Пока так на сейчас.

Сегодня мой пономарио будет не с молоком, как обычно, а со сливками)

Maйте всі чудову неділю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...