Олександр Бондар: Чи не жінка причарувала?

Український спортсмен, призер чемпіонату світу, семиразовий призер і дворазовий переможець ЧЄ з синхронних стрибків у воду, учасник Олімпіади - 2012 бажає увійти до збірної нашого північного сусіда– через три роки після одруження на росіянці.

А у 2015 році, як повідомляють «Патріоти України», він отримав і російське громадянство. За словами «іменинника», йому вже можна виступити під триколором РФ на найближчому світовому чемпіонаті з водних видів спорту, який планується у Будапешті.

Щоправда, як говорить колишній український стрибун : «Не знаю, як воно буде, чи зможу кваліфікуватися на будапештський ЧС. Але я вже член російської збірної, і дозвіл виступати на міжнародних змаганнях отримав».

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...