Олександр Дубинський: "25 мільярдів гривень ми через грабіжницькі тарифи, переплачуємо в кишеню "вугільного" кодла"

Фінансовий експерт стверджує, що вугілля, яке поставляється з ОРДЛО на ТЕЦ компанії ДТЕК - займає лише 40% всіх вантажів, які везе Укрзалізниця між Україною і "територіями"

Мені от цікаво, а прем'єр-міністр Гройсман і всякі ахметовські Ляшки спеціально називають блокаду "вугільною", хоча вона такою не є?, - запитує журналіст, фінансовий експерт Олександр ДУБИНСЬКИЙ на своїй сторінці у Фейсбуці, інформують Патріоти України.

Справа в тому, що вугілля (штиб), який поставляється з ОРДЛО на ТЕЦ компанії ДТЕК - займає всього 40% всіх вантажів, які везе Укрзалізниця між Україною і "територіями".

Наприклад, 30% цих вантажів - ліс кругляк. Експорт якого заборонений в Європу, і тому йде через ОРДЛО і Росію.

А ще метал і руда, які також везуть з компаній Ахметова на вагонах Ахметова.

Про це прем'єр-міністр не хоче поговорити у себе на Facebook? Або з суспільством?

І, вже якщо такий діалог почнеться, заодно і зізнатися - що "вугільною" блокада в кабінетах влади називається виключно тому, що на вугіллі ахметови, гройсмани і Ко заробляють найбільший куш - прибуток теплогенерацій від "Роттердам +" становить близько 900 млн доларів в рік.

25 мільярдів гривень, які ми через грабіжницькі тарифи, переплачуємо в кишеню цього "вугільного" кодла.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...