Олександр Кочетков:" Влада засвітилася так, що вже не сховається ніхто"

Аналітик про свій песимізм і надію щодо майбутнього України

Я останнім часом перебуваю в досить похмурому настрої. Тому що буквально шкірою відчуваю, як вичерпується тією самою загадковістю творча енергія народу, яка гейзером била на Майдані і під час всенародної підтримки армії. А без цієї енергії суспільством опановує апатія і байдужість, і лицемірні злодії можуть творити все, що завгодно. До повного розпаду країни, написав він на своїй сторінці у фейсбуці, повідомляють Патріоти України.

А тут дзвонить мені Сергій Гайдай, і без будь-якої ажіотації, сухо і раціонально, як він вміє, почав доводити, що бути незадоволеним зараз – це гнівити Бога.

Тобто, для України нічого не втрачено. У суспільстві йде невидимий, але активний акумулюючий процес, люди все більше розуміють і дозрівають, що треба повністю прирівнювати цю владу нулю. А влада засвітилася так, що вже не сховається ніхто.

І нам необхідний якийсь Комітет Порятунку України, що складається з неполітичних і високоморальних відомих людей. Які запустять процес відновлення й очищення країни. А потім…

Але про це Гайдай нехай сам розповідає.

Так що Ейнштейн категорично прав, і все дійсно відносно. Навіть сама відносність.

Так що прорвемося. А ті, хто сподіваються втекти – не встигнуть. У всякому разі, більшість із них. А тим, які не встигли, не позаздриш.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...