Олександр Невзоров: "У Росії може бути жінка президентом, але тільки в одному випадку, якщо Володимир Володимирович погодиться на зміну статі"

Жерналіст пожартував, що погано уявляє Путіна з укладкою

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров висловився з приводу слів прес-секретаря Володимира Путіна про те, що конституція РФ не забороняє висунення жінки в якості кандидата в президенти РФ, повідомляють Патріоти України.

В ефірі радіостанції "Ехо Москви" журналіст сказав: "Я абсолютно впевнений, що, звичайно, у Росії може бути жінка президентом, але тільки в одному випадку, якщо Володимир Володимирович погодиться на зміну статі. Ось тоді ми отримаємо жінку-президента".

"Це буде виглядати карколомно. Я погано собі уявляю Володимира Володимировича з укладкою і погано собі уявляю реакцію всіх чорносотенців і посіпак, але я думаю, що вони щось придумають. Адже не забувайте, що в цьому випадку Трамп буде зобов'язаний за дипломатичним етикетом поцілувати ручку Володимиру Володимировичу", - пожартував Невзоров.

При цьому журналіст додав, що якихось інших варіантів, при яких жінка може стати президентом РФ, він не бачить.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...