Олександр Усик розповів, як ледь не помер у дитинстві, та відповів на запитання, чий же Крим (відео)

Лікарі давали майбутньому чемпіонові дуже маленькі шанси на виживання.

Всесвітньо відомий український боксер Олександр Усик відповів на питання, чий же Крим і зізнався, що в дитинстві перебував за крок від смерті. Про це він розповів в ефірі програми "Гордон" на каналі "112", інформують Патріоти України.

"Коли я був маленьким, я дуже сильно захворів. У лікарні озвучували дуже маленькі шанси на виживання. Це говорили мамі в лікарні, і я це чув. Це була двостороння пневмонія. Але, слава Богу, за рік вичухався", - розповів Усік.

За словами спортсмена, у складний момент йому допомогла вижити саме віра в Бога.

"До нас в лікарню прийшов священик, який говорив про правильність життя і дав мені молитовник. Я задавав йому питання, а потім сказав, що скоро помру. А він сказав: "Бог вирішує, підеш ти чи ні". У тому молитовнику я вивчив першу свою молитву "Отче наш", - пригадав Олександр.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...