Олігархам закони не писані: Радник Порошенка "зрізає" до роботи через заповідник (відео)

Таким чином Юрій Косюк економить 5 хв. та 3 км шляху.

Парк "Феофанія". Фото: bihus.info

Автівки мільярдера та позаштатного радника президента Юрія Косюка щодня порушують заборону і їздять заповідною зоною парку "Феофанія", повідомляють Патріоти України з посиланням на "Наші гроші".

Так Косюк економить менше 5 хв. "Феофанія" розташована між палацом Косюка та офісом його аграрного холдингу. Парк є пам'яткою садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення і вільно їздити тут можна лише на велосипедах.

При цьому журналісти тижнями фіксували регулярний проїзд по парку автівок ПАТ "Миронівський хлібопродукт".

Автомобілі Ю.Косюка на території "Феофанії". Фото: bihus.info

Найчастіше тут їздять два чорних "кубіки", також синя Tesla Model S, сріблястий Porsche 911, вишневий Aston Martin, синій Ford Ranger, червоний Range Rover, білосніжна Lamborghini Murcielago.

Авто Ю.Косюка. Фото: bihus.info

В'їзд у паркову зону відгороджений шлагбаумом. За словами адміністрації парку, шлагбаум належить Косюку, а в керівництва парку навіть ключів від нього немає.

При цьому від маєтку Косюка до офісу можна дістатися, об'їхавши парк. Це буде довше на 3 км.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...