"Она ждала, но он не вышел": Мережу підірвало фото Поклонської з інавгурації Путіна

Екс–прокурор Криму виявилася нецікавою для присутніх і їй довелося підпирати стіни.

Поклонська Н. перед інавгурацією. Фото: Соцмережі

7 травня в Росії пройшла інавгурація президента РФ Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України. Четверта в його кар'єрі. Але найбільше користувачі соціальних мереж обговорювали не Путіна, а колишнього кримського прокурора, а нині депутата Держдуми Наталію Поклонську.

У соціальних мережах з'явилося фото Поклонської біля входу в Андріївський зал в Кремлівському палаці перед інавгурацією президента Росії. У кадрі вона стоїть на самоті, про щось задумавшись. У соцмережах тут же почали придумувати забавні підписи до знімка.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...