Опального ватажка «ДНР» Ходаковського "спалило" його ж фото

Ним він підтвердив, що сили АТО закріпилися на нових позиціях під Донецьком

Опальний ватажок «ДНР» Олександр Ходаковський, розміщеною у соціальних мережах фотографією, фактично підтвердив, що сили АТО зайняли під Авдіївкою нові позиції, пише 62, повідомляють ПатріотиУкраїни.

На це на свій сторінці в Фейсбук звернув увагу журналіст і блогер Кирило Данильченко.

«Ходаковський вчора виклав фото, що там у ліску лежать їх полеглі бійці, забуті республікою. Метрів до 900 виходить. Траса по праву руку, ліворуч обривки огорожі, підозрюю, що з заїзду. Міст наш виходить, і позиції "Алмаз" в зеленці офіційно наші. Ось вона причина попадання під хвіст віжжі в Авдіївці », - резюмує Данильченко.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...