"Оплати рахунки - вбий свого сина": Чому вкрай важливо підтримати блокаду ОРДЛО

Зрадників, які шантажують країну та нас з вами, треба вішати без розмов. І гріха у цьому не буде.

Прочитав пост Семенченка. Що я вам хочу сказати: підписуюся під кожним його словом, але хочу додати, що зрадників, які шантажують країну та нас з вами, треба вішати без розмов. І гріха у цьому не буде, бо кожна така тварюка скалічить багато життів, навіть не нас самих - а наших дітей та онуків.

Точиться багато розмов щодо того, хто це робить (цю блокаду) - праві вони чи ні. Мені незрозуміло інше: якщо з нами воюють, вбивають наших воїнів, про що взагалі можна тут сперечатися? Для мене дивно взагалі, чому ми їм постачаємо воду ,електрику, платимо пенсії та "допомоги"? Це вже не маячня, це вже божевілля! Ми ж не мазохісти якісь! А якщо ми мазохісти, то треба це визнати, позривати з себе одяг та вибігти на вулиці з триколором і кричати: "Вова, приди насиловать нас, мы тебя так хотим!".

Особисто я знаю багато людей, ветеранів АТО, які поїхали блокувати залізницю. Це мужні люди, справжні патріоти, які поїхали туди заради нас з вами. Їх треба усіляко підтримувати та дякувати їм. А хто не з Україною, той проти нас.

Тепер цитую і сам допис Семена Семенченка: "Україна не може бути заручником неефективних власників підприємств енергетичної галузі.

Українець платить гроші за електроенергію. Українець платить гроші за тепло. Українець посилає своїх дітей захищати країну від агресії РФ. Українець не хоче, оплачуючи рахунки за тепло та електрику, фінансувати тих хто вбиває його дітей.

Якщо власники підприємств замість переробки "своїх" ТЕЦ під вугілля з підконтрольній території Україні або його закупівлі за кордоном будуть продовжувати шантаж українців відключеннями та замерзаниями, то правильна реакція держави може бути тільки одна - націоналізація таких підприємств.

Всі державні чиновники які стають на бік шантажистів - це корупціонери та агенти "ефективного російського контролю". Блокада торгівлі з окупантами чудовий час взяти на облік всю цю мразоту", - пише Семенченко.

о.Лука Радванський.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...